Hlavní obsah

Miss Jandová je kost a kůže: šílený stres z Duetů, zhubla šest kilo

– Praha/Ústí nad Labem
Novinky, Gabriela Wolfová

Miss Zuzana Jandová (21) trpí v pořadu Duety obrovskou trémou. Sama přiznala, že se klepe tak, že se málem neudrží na nohou. V týdnu tvrdě s Petrem Kotvaldem trénuje a i kvůli stresu se na jídlo nemůže ani podívat. Modelka se ztrácí před očima a zhubla už šest kilo.

Článek

"Kila jdou dolů sama. Nervy prostě udělají své," řekla Novinkám Jandová. Modelka se na jídlo nemůže prakticky ani podívat. "Před přenosem jsem ráda, že se udržím na nohou. Trpím opravdu šílenou trénou, nedá se s tím nic dělat. Nevěřím si a pokaždé mě hrozně překvapí, když mi někdo řekne, že zpívám skvěle," vysvětluje Jandová.

Modelky Kateřina Průšová a Pavla Hrbková se po třetím kole pořadu Duety rozhodly, že Jandovou trošku uvolní a "unesly" ji na soukromý mejdan do Ústí nad Labem. "Zuzka je pořád vystresovaná, tak jsme jí připravily pořádnou dámskou jízdu. Po pár panácích už v pohodě zpívala karaoke," prozradila se smíchem modelka a manažerka módní značky Replay Pavla Hrbková. 

Jandové zatím extrémní štíhlost nevadí. Po novém roce se chystá do New Yorku, kde chce zkusit kariéru modelky. A světový modeling vyžaduje velmi hubené dívky. "Myslím, že mám v mém věku poslední šanci vycestovat a uchytit se v zahraničí," vysvětluje Jandová. Přítele Aga Simitčiho nechá v Čechách. "Určitě za mnou přiletí na návštěvu, vztah budeme udržovat na dálku," dodala.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám