Hlavní obsah

Nový rekord: Langer nepřetržitě moderoval 40 hodin

Právo, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Richard Langer, moderátor mnoha společenských akcí, který je znám i z pořadu České televize Čétéčko, jenž uváděl se svojí dcerou Markétou, vytvořil v sobotu nový český recesistický rekord - moderoval nepřetržitě 40 hodin talkshow, při níž si popovídal s téměř devadesáti hosty.

Foto: Milan Malíček, Právo

Richard Langer

Článek

„Proběhlo čtyřicet hodinových bloků, na jejichž konci byla vždy sedmiminutová přestávka pro mě i pro diváky," řekl Právu Langer.

Akce začala o půlnoci ze čtvrtku na pátek v historické pražské Trmalově vile architekta Jana Kotěry. Skončila v sobotu v 16 hodin. Každý zpovídaný host potvrdil svým podpisem účast na zarámovaném certifikátu.

Od začátku do konce vydrželo v obecenstvu s moderátorem asi pět návštěvníků, pro které je to také zřejmě osobní rekord. Langera podporovala na místě jeho žena Jitka, dcera Markéta a otec. Většina zpovídaných hostů si s sebou přivedla rodinu a přátele, přišli ale i náhodní návštěvníci a sběratelé autogramů. Langer měl totiž mezi svými hosty mnoho významných osobností z různých oborů lidské činnosti od showbyznysu až k lékařství.

„Měl jsem několikrát krizi, nejhorší byla po 31. hodině,“ řekl Právu Langer, který únavu zaháněl litry čaje a minerálky, ale také během 40 hodin třemi číšemi červeného vína a třemi stopičkami slivovice. Jedna z účastnic přinesla o půlnoci z pátku na sobotu 40 řízků a kopec salátu. O jejich konzumaci se ale podělili více návštěvníci akce.

Langer se na rekord prý nijak zvlášť nepřipravoval. Před nepřetržitou talkshow ale ve čtvrtek celý den moderoval akci na pražském výstavišti, takže jeho grandiozní moderátorský výkon se rozrostl i o tyto hodiny.

Langer se o podobný rekord pokusil už v roce 2005, kdy uváděl živě talkshow trvající 24 hodin v pražském hotelu Jalta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám