Hlavní obsah

Česká exmilenka Bruce Willise: zase randí s bohatým cizincem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gabriela Wolfová

Expřítelkyně amerického herce Bruce Willise, česká modelka Eva Jasanovská (29) si už zase našla cizince. Eva žije s manažerem luxusního klubu, holanďanem Matanem Schabracqem.

Článek

Modelka před sedmi lety prožívala pohádkový vztah s Brucem Willisem. Seznámili se v Praze, kde herec natáčel film Hartova válka. Jejich románek vydržel poté ještě několik měsíců. Eva byla několikrát za Brucem na jeho ranči v Idahu, znala se i s jeho dětmi. Vztah na dálku ale dlouho nefungoval. 

Foto: Archiv, Právo

Role nadporučíka v Hartově válce ho v roce 2002 poprvé zavedla do Prahy.

A nevydrželo ani manželství s muzikantem a exčlenem kapely Lucie Michalem Dvořákem. Eva po pěti letech požádala o rozvod. "Už na to nemyslím, byla to zkušenost. Každý jsme měli jiný životní styl, nemělo cenu dál v manželství setrvávat," vysvětlila modelka a úspěšná PR manažerka. 

Nyní je Eva šťastná vedle holandského manažera Matana Schabracqa. Seznámili se přes práci, když začala pracovat pro klub SaSaZu, kde Matan působí. "Přeskočila jiskra. Jsme spolu krátce. O svém soukromí mluvit více nechci, " dodala Jasanovská. 

Reklama

Výběr článků

Načítám