Hlavní obsah

Margarita Paroubková bude víc po otci, tvrdí numeroložka

Novinky, Jakub Kynčl, Jiří Ovčáček
Praha

Dcera Jiřího Paroubka Margarita přišla na svět 1. 11. 2009 po 11. hodině. Numeroložka Marie Gita Gabrielli pro Novinky nahlédla do světa čísel a přiblížila tak, jakou povahu bude Paroubkova dcera mít a co ji v životě čeká. Gabrielli mimo jiné uvedla, že Margarita bude pravděpodobně více po otci, ačkoliv jsou věci, které dostala do vínku po obou rodičích.

Článek

"Margarita bude výjimečně silná osobnost. Jednička znamená i komunikaci, osudové číslo má pětku. Může být stejně dobře herec i vědec. Například herec Radovan Lukavský má podobnou konstelaci. Štíři v roku buvola jsou sice pomalejší, ale mají vůli uspět. V podnikání i v politice," řekla Novinkám numeroložka.

"Od jejích 30 let vidím v číslech asi 18 let mentální činnosti a má tam tedy minimálně do těch 50 let vše v pořádku, bude se živit hlavou. Po padesátce tam má práci s lidmi pro lidi. V důchodu bude mít jistotu, že bude mít majetek či si bude ještě přivydělávat nějakým poradenstvím. Finančně bude zajištěná až do smrti," dodala numeroložka.

Bude velmi aktivní

"Děvčata jsou vzhledově většinou po tatínkovi. Jsou ale věci, které máme po obou rodičích, třeba gestikulace a barva hlasu. Tak doufejme, že to bude tak přiměřeně," uvedla Gabrielli.

"Štíři to nemají v životě vždy jednoduché. Jsou to bojovníci, kteří si tím mnohdy sami naběhnou. Záleží na inteligenci člověka, jestli pochopí, kdy musí zařadit zpátečku, aby nedostal po hlavě. Bude to každopádně osobnost. Obě znamení jsou sice introvertní, ale ona bude tak sebejistá a taková osobnost, že to možná bude až okolí štvát. Bude velmi aktivní," dodala Marie Gita Gabrielli, která se vyjma numerologie věnuje i výkladu karet, psychoterapii či výkladu snů.

Magické datum prý neplánovali

Margarita Paroubková se narodila v neděli plánovaně císařským řezem. Informaci o tom, že bude manželka předsedy ČSSD Petra Paroubková rodit o víkendu, zjistilo Právo už v průběhu minulého týdne. Den před porodem, tedy v sobotu, také Právo jako první informaci o plánovaném porodu císařským řezem uveřejnilo.  

Mluvčí Paroubkové Michaela Škardová přitom v pondělí odmítla, že by manželé Paroubkovi plánovali porod tak, aby byl jeho termín složen z magických jedniček. Tedy 1. 11. 2009, kdy součet dva plus devět opět dává 11, v 11.11 hodin.

"Je to nesmysl. To není pravda. Naopak, to vůbec nebylo naplánováno na nějakou dobu nebo hodinu, to se malé povedlo takto,“ tvrdila Právu Škardová. Margarita se nakonec narodila 1. 11. 2009 v 11.27 hodin. Původně se přitom hovořilo o tom, že Paroubková má termín porodu 8. listopadu.

Reklama

Související témata:

Související články

Paroubkovým se narodila dcera Margarita

Manželka šéfa ČSSD Petra Paroubková porodila krátce před polednem dceru Margaritu v pražské motolské nemocnici. Porod se konal plánovaně císařským řezem. Jiří...

Výběr článků

Načítám