Hlavní obsah

Miss ČR Aneta Vignerová: O třicet let staršího milence si stěhuje do nového bytu

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Miss ČR Aneta Vignerová (21) se stěhuje do nového třípokojového bytu, jehož roční pronájem vyhrála. Nový domov v Praze bude obývat i se svým o skoro třicet let starším přítelem Kamilem.

Článek

"Plánovali jsme s přítelem už před Miss, že si v Praze pronajmeme byt. Tak teď ho mám," řekla se smíchem Novinkám čerstvá Miss ČR 2009 Aneta Vignerová.

Do Prahy se chtěla půvabná modelka původem z Havířova stěhovat už před soutěží. Důvodem byl její přítel, bohatý podnikatel Kamil Bahbouh, modelingová kariéra a také střední škola, kterou začíná studovat.

Aneta se od finále Miss ČR s přítelem ani rodinou ještě neviděla. "Jsem od té doby v Praze, přítel odletěl pracovně do zahraničí. Dnes se chystám za rodinou do Havířova, ale ve čtvrtek už zase musím zpět. Čekají mě povinnosti. Již příští pátek odlétám na Miss World do Jihoafrické republiky," prozrazuje. 

Zároveň vysvětlila důvod, proč se na tiskové konferenci snažila svého o hodně staršího movitého přítele Kamila utajit. "Známe se s Kamilem dlouho, ale jako partneři teprve spolu začínáme. Léta jsem kvůli modelingu cestovala, tak ani vztah být možný nemohl. Nechtěla jsem to zakřiknout a vytrubovat do světa, vzhledem k tomu, že jde o čerstvou záležitost," řekla Novinkám.

"Nebudu tvrdit, že spolu budeme do smrti. Teď mám perspektivní pevný vztah, který mě naplňuje a doufám, že bude trvat i nadále," dodala Vignerová.

Aneta společně s 1.vicemiss Lucií Smatanovou a 2. vicemiss Hanou Věrnou převzaly klíčky od bytů na pražském Zličíně, jejichž roční pronájem v soutěži vyhrály.

Vignerová si bude užívat v lusuxním bytě 3+KK, obě vicemiss získaly jednopokojové byty. Zároveň Vignerová převzala luxusní vůz Audi. Na ježdění si bude muset ještě nějakou dobu počkat, nemá totiž řidičský průkaz.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám