Hlavní obsah

Miss ČR 2009 Aneta Vignerová: Bohatý milenec vydražil žezlo

– Praha
Právo, Novinky, Gabriela Wolfová

Čerstvá Miss ČR 2009 Aneta Vignerová (21) tají milence. A zřejmě ví proč. Je hodně bohatý a také o hodně starší. Na korunovačním plese dokonce vydražil žezlo za 210 tisíc korun.

Článek

"Jde o dlouhodobý vztah, ale víc neprozradím," řekla o svém příteli Novinkám Aneta Vignerová.

Sice jde o delší vztah, ale o svém partnerovi neřekla ani své rodině. "Neznám ho, ani nevím jak se jmenuje. Neviděl jsem ho já ani rodiče," prozradil pro Novinky bratr Vignerové David.

Nám se podařilo zjistit, že starší milenec nové Miss se jmenuje Kamil a jde o velice zámožného podnikatele. Na plese pak přítel Vignerové musel vzhledem ke svému věku snášet nepříjemné otázky, zda je Anetiným tatínkem. 

Aneta Vignerová se postarala o rozruch hned po finále na tiskové konferenci. Skleničkou žezlo rozbila. Naštěstí organizátoři v čele s prezidentkou soutěže Taťánou Kuchařovou byli na takovou variantu připraveni a žezlo měli náhradní. Pan Kamil pak vydražil náhradní žezlo. Aneta pak partnera na parketu odměnila vřelým polibkem. Vzhledem k tomu, že o svém partnerovi mluvit nechce, na něžné doteky došlo až doma.

Nová Miss ČR byla od začátku favoritkou poroty. Na finále bodovala zpěvem a skvělou postavou. Mezi diváky se pak na korunovačním plese šuškalo o protekci. Aneta není v modelingu žádným nováčkem. Jako modelka pracuje od patnácti let, a to především v zahraničí. Navíc je velmi dobrou kamarádkou jedné z porotkyň, loňské Miss ČR Zuzany Jandové. 

Žádnou pornominulost na ni prý nikdo vytáhnout nemůže. "Aneta je strašně slušná holka. Dám ruku do ohně, že žádné fotky nebo podobné věci nikdo nenajde, protože prostě neexistují. Jsem na ni pyšný," dodal bratr Vignerové David.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám