Hlavní obsah

Ljuba Krbová je v 51 letech modelkou, Aichmajerová se po porodu vrátila na molo

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Ljuba Krbová výrazně zhubla a ve svých 51 letech ji stále častěji angažují návrháři jako modelku. Na módní molo se po porodu vrátila i s šesti kily navíc Eva Aichmajerové (30). Obě sklidily velké ovace.

Článek

"Musím běžet. Syna hlídá manžel. Sice jsem mlíčko odstříkala, ale syn Míša je hroznej žrout, tak bude mít určitě zase hlad," řekla Novinkám Aichmajerová, která byla jednou z hvězd módní přehlídky návrhářky Martiny Nevařilové.

Roli modelky si vyzkoušela také Ljuba Krbová. Herečka se i ve svých 51 letech stále častěji objevuje na módním mole. "Začínám s modelingem. Teď už mě čeká jenom Paříž, Miláno, New York," smála se Krbová.

"Je to milé a hrozně legrační. Předvádím na akcích, které jsou dělány s takovým velkorysým rozletem. A tam já se ve svém věku a se svojí výškou vejdu," prozradila pro Novinky Krbová.

Ljuba Krbová překvapila velmi štíhlou postavou. Za poslední dobu rapidně zhubla. "S tím se nedá nic dělat. Žádné diety nedržím, o nic se nesnažím. Mám na to soukromou teorii, že jak mě ten život požvejká, tak vyplivne menší a menší kousek," dodala herečka. 

Jako modelky se také představily hvězda seriálu Ulice Šárka Ulrichová a tisková mluvčí ministra pro lidská práva a menšiny Michaela Kocába Lejla Abbasová. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám