Hlavní obsah

Zpěvačku Ivetu Bartošovou po operaci pustili z nemocnice

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačku Ivetu Bartošovou (43) propustili z nemocnice. V neděli krátce po druhé hodině odpolední ji v pražské nemocnici v Podolí vyzvedli manžel Jiří Pomeje (43) a syn Artur, který ten den oslavil své třinácté narozeniny.

Článek

"Iveta je po operaci cysty v pořádku a bez komplikací. Je unavená, ale šťastná, že může být doma s Arturem," řekl Novinkám manžel zpěvačky Jiří Pomeje. Doma už na ni čekala oslava třináctých narozenin syna Artura, kterou Pomeje připravil.

"S Artíkem jsme doma pořádně vygruntovali, nechyběl dort s třinácti svíčkami, ten velký dárek dostane Artur až v pondělí odpoledne. Je to dárek pro dospělého chlapa a nešel předat v neděli. Co to je, ale prozradit teď nemůžu. Chceme s Ivetou, aby měl překvapení," vysvětlil Pomeje. "Iveta v neděli střídavě slavila, střídavě spala. Ještě pochopitelně není úplně fit," prozradil.

Bartošová bude do středy doma odpočívat, ve čtvrtek se chystá na zkoušku muzikálu Děti ráje. "Strašně se těší a je přesvědčená, že premiéru zvládne," prozradil Pomeje. Zároveň se Iveta soustředí na přípravu vánoční desky. "Bude ji dělat s Kájou Maříkem. Půjde o osm vánočních písní a jeden megamix," dodal Pomeje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám