Hlavní obsah

Karlu Vágnerovi dělají děti radost

Právo, elg
Praha

Ne každému se rodina vyvede tak, jako muzikantovi Karlu Vágnerovi. Jeho nejstarší syn Karel (34) je úspěšným podnikatelem v médiích. Druhorozený Jakub je známým sportovním rybářem a na svém kontě má mnoho světových rekordů.

Foto: archiv, Právo

Vágner Family: zleva Barunka, Terezka, táta Vágner a Anička. Nahoře zleva Jakub a Josef.

Článek

Ve svých osmadvaceti letech natáčí Vágnerův syn Jakub už i pro celosvětový

kanál National Geographic. „Ani tomu nemůžu uvěřit,“ pokyvuje uznale hlavou hrdý otec. „Ale často se o něj bojím. Některé z jeho výprav jsou skutečně velmi nebezpečné,“ dodal vzápětí.

Devatenáctiletý syn Josef se zase stal objevem roku 2007 a objevem roku v anketě Deska roku 2008. Má už i spoustu fanynek, které si získal účinkováním v muzikálech Dracula a Kleopatra. Tátovi jistě dělá radost i tím, že přes své úspěchy nezpychl a zdokonaluje se dál pilně ve hře na klavír a zpěvu.

Dcery za syny nezaostávají

Dcera Tereza (17), kterou jsme mohli vidět v semifinále soutěže X-Factor, zase studovala Academy of Fine Arts v Texasu a dostala se tam do šou producenta Neila Berga ke 101. výročí Brodwaye. Není divu, všichni říkají, že je nadaná. Na klavír hraje už od čtyř let, pravidelně navštěvuje hodiny zpěvu. Účinkovala v několika představeních divadla Semafor a dostala jednu z hlavních rolí v muzikálu Děti ráje, který bude mít premiéru teď v říjnu.

Potatila se i další dcera, třináctiletá Anička, která momentálně studuje balet na Taneční konzervatoři v Praze. Nazpívala roli Cosetky v muzikálu Bídníci. A na vavřínech taky neusnula, dál se soukromě věnuje studiu zpěvu a hry klavír. Je i sportovně nadaná. Letos získala titul absolutní mistryně ČR v moderní gymnastice.

Nezaostává ani nejmladší Barunka (11). Vystupuje v zájezdovém divadelním představení Věrní abonenti s Janou Bouškovou a Václavem Vydrou a v novém dětském muzikálu Miriam Landové Bílý dalmatin. Studuje klavír, balet, divadlo a zpěv.

Kelly Family po česku

Snad proto, že jsou všichni Vágnerovci tak zasaženi světem šoubyznysu, rozhodl se před půl rokem taťka Vágner, možná po vzoru známé skupiny The Kelly Family, založit rodinnou kapelu.

Dnes má Vágner Family za sebou už několik koncertů mimo Prahu a jeden pražský v divadle Semafor. Jeho úspěch si chce zopakovat 15. října tentokrát na prknech divadla v Braníku. V hudebně-zábavné show představí podrobně všechny členy rodinného bandu moderátor Vláďa Slezák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám