Hlavní obsah

Oddávající musel v Berouně za ženichem a nevěstou pod vodu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beroun

Mnoho lidí stále lpí na klasickém svatebním obřadu spojeném s tradičními hodnotami. Přibývá ale těch, kteří sází na originalitu a svůj svatební den chtějí zařídit v netradičním stylu. Jedna taková svatba se v pátek odehrála v Berouně. Nevěsta a ženich si tu řekli své ano na dně bazénu. Za nimi pod hladinu musel pochopitelně i oddávající.

Článek

Budoucí novomanželé se vybavili neoprenem a dýchacími přístroji a spolu s berounským místostarostou Tomášem Havlem, který je oddával, se vydali na dno bazénu. Tady si pak na dotaz oddávajícího společně ukázali tabulku s nápisem ANO. Pod vodou proběhla také klasická výměna prstýnků, první manželský polibek a dokonce i novomanželský přípitek. 

Hlavním důvodem pro tento nezvyklý svatební obřad je ženichova vášeň pro potápění. Jak Novinkám prozradila čerstvá novomanželka, na všechno se pečlivě dopředu připravili, takže samotný obřad proběhl bez problémů.

Místostarosta Tomáš Havel přiznal, že vše proběhlo hladce. Šlo prý jen o to, pečlivě zorganizovat a připravit takovouto netradiční akci. Svatební hosté s nadšením sledovali obřad seřazení okolo bazénu. Jak mnoho z nich přiznalo, svatba byla krásná a netradiční.

První oficiální česká svatba pod vodou proběhla minulý rok. Ženich s nevěstou se brali na dně bazénu na brněnském koupališti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám