Hlavní obsah

Petr Vacek z Ulice je počtvrté otcem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Hvězda nekonečného seriálu Ulice Petr Vacek (44) má čtvrtého potomka. V pondělí v ranních hodinách mu manželka, herečka Jiřina Mencáková porodila syna Benjamina (53 cm, 3680 g).

Článek

"Benjamin má 53 centimetrů a 3680 gramů. Syn i maminka jsou v pořádku," řekl Novinkám šťastný otec Petr Vacek. S druhou manželkou, herečkou Jiřinou Mencákovou už má ročního syna Eliáše.

Herec prožil před třemi lety těžký rozvod, když ho manželka Dana Obenbergerová opustila a i s dcerou a synem se odstěhovala do Bruselu. Syna Jonáše a dceru Hanku z předchozího manželství tak vídá jen o prázdninách.

Petr Vacek prožil těžké rozvodové období ve stejné době nejen ve skutečnosti, ale také v seriálu Ulice, kde hraje roli Tomáše Jordána. Tam ho kvůli milenci opustila jeho seriálová manželka Barbora Jordánová v podání Terezy Brodské, se kterou měl podle scénáře také dvě děti - Matěje a Terezu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám