Hlavní obsah

Odhalení po 17 letech, Krainovou v Kamarádovi do deště nadabovali

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Nikdo o tom neměl ani tušení. Simonu Krainovou (36) v Kamarádovi do deště - Příběh z Brooklynu nechal režisér Jaroslav Soukup nadabovat. Hlas půvabné Ivany ve filmu nepatří topmodelce, ale herečce Ljubě Krbové.

Článek

"Sama nechápu, že to nikdo nepoznal. Ani nejbližší kamarádi nepoznali, že to nemluví jejich Simonka. Když to teď někomu řeknu, koukají na mě s vykulenýma očima," směje se Krainová. "Vážně snad není jediný člověk z mého blízkého okolí, který by se za těch sedmnáct let zeptal, jestli ten hlas nepatří někomu jinému," prozradila topmodelka. 

Důvodem, proč nechal režisér Jaroslav Soukup hlavní ženskou přestavitelku filmu Ivanu, kterou ztvárnila Krainová, nadabovat byl Simony silný ostravský přízvuk. "Pocházím z Havířova, tak ho ten můj krátký zobák trošku rozhodil," dodala se smíchem Krainová.

Simona je velkou oblíbenkyní režiséra Soukupa. Obsadil ji i do dalších svých filmů. Krainová si zahrála také v komediích. Ostravský přízvuk časem modelka odstranila, a tak v komedii Byl jednou jeden polda už daberku nepotřebovala. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám