Hlavní obsah

Zoufalá Lutovská na Miss Universe - nefunguje jí mobil

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bahamy

Iveta Lutovská (26) už tří týdny bojuje na Bahamách o titul Miss Universe. S rodinou a přítelem Radovanem je v minimálním kontaktu. Nefunguje jí mobil, a tak jí zachraňuje drahá telefonní budka na kartu.

Článek

Ivetě se po příteli Radovanovi i rodině velmi stýská. Kontakt s nimi má ale velmi omezený. Na Bahamách není roaming a tak s blízkými nemůže být v kontaktu přes mobil. Všechny dívky tak využívají pevného telefonu na kartu a u telefonních budek jsou tak denně doslova fronty. Iveta to musí vydržet ještě týden, 23. srpna ji čeká velké finále o titul Miss Universe.

Na Bahamách se 16. srpna konal galavečer, během kterého vystoupilo všech 84 dívek, jejichž chování pečlivě sledovala porota. Podle zákulisních informací je právě tento večer rozhodující při výběru krásek, které postoupí do prestižní Top 15. 

Dívky jsou každým dnem nervóznější. Již za týden je čeká velké finále o nejkrásnější dívku vesmíru. Krásky zkouší choreografii finálové show. Náročný nácvik budou teď absolvovat každý den od rána do večera. Plavání s delfíny a další radosti už krásky nezažijí, čeká je jen dřina.  „Natáčely jsme také spot, kterým začne televizní přenos finále. Stojíme v plavkách na pláži, natáčí nás helikoptéra a my máváme,“ řekla  Lutovská. "Ten den bylo strašné vedro. Bylo to až k nevydržení," dodala Česká Miss.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám