Hlavní obsah

Eva Aichmajerová čeká obra, bude se jmenovat Michael

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Moderátorka Eva Aichmajerová (30) je na začátku sedmého měsíce těhotenství a konečně vybrala svému potomkovi jméno – Michael. A bude to zřejmě pořádný cvalík. Už teď má proporce jako o měsíc starší nenarozená miminka.

Článek

 „Malej je podle lékařů velký jako bych byla na začátku osmého měsíce těhotenství. Mám v sobě holt malého obříka,“ řekla Novinkám Aichmajerová, která sama měří pouhých 162 cm. „Alespoň je jisté, že po mě to liliput nebude. Bude to chlap jak má být. Přítel má skoro dva metry, tak má být po kom vysoký,“ vysvětluje.

Na jméně se dlouho nemohli shodnout. „V jednom jsme měli jasno. Chtěli jsme s přítelem české jméno bez diakritiky, aby se hodilo k příjmení Decastelo,“ prozradila Aichmajerová. Zatím přibrala populární moderátorka dvanáct kilo. „Jsem jak meloun. Asi nejvíc komická jsem, když vstávám z postele. Šteluju se asi na desetkrát,“ směje se.

„V těch vedrech těhotenství nijak příjemné není. Před několika dny jsem moderovala akci na Chodově a musela jsem se během odpoledne třikrát převléct,“ vysvětluje. Pokud Aichmajerová nepracuje, užívá si s přítelem Reném Decastelem dny v jejich domě v Řevnicích. „Koupili jsme malý bazén, tak si užíváme na zahradě, grilujeme, a to své obří bříško marně topím v bazénu,“ dodala se smíchem Aichmajerová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám