Hlavní obsah

Herečka Eva Mendesová miluje hřbitovy a libuje si v cestovní erotice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Známá herečka Eva Mendesová už jako malá chodila ráda se svou babičkou na procházky po hřbitovech, kde spolu okukovaly hroby a pomníky. Tato záliba vydržela pětatřicetileté hollywoodské herečce až do dneška. Při návštěvách cizích míst ráda navštěvuje tamní místa posledního odpočinku. Miluju hřbitovy. Jsou to nádherná a klidná místa,“ přiznává hvězda filmu Noc patří nám.

Foto: Profimedia.cz

Eva Mendesová

Článek

A Eva pěstuje doslova hřbitovní turistiku, neopomene navštívit toto místo při žádné ze svých cest kolem světa.

„Čím je starší, tím lépe. Víte, už jsem jich navštívila tak moc, že jsem jich spoustu zapomněla. Pro mě je to jako návštěva baru! Opravdu. Prostě na ně vždycky narazím, ať jedu kamkoli, takže jsem z toho trochu zmatená,“ dodala texaská rodačka.

Vyjma toho, že Eva miluje hřbitovy všech různých náboženství a národů světa, libuje si také v erotických zážitcích v nejrůznějších zeměpisných šířkách. Loni přiznala, že souložila kupříkladu už ve všech padesáti státech USA. Nejlepší sex měla v Arizoně a Coloradu. Na zmíněné dva pány nikdy nezapomene.

„Možná to bylo tím čistým vzduchem nebo tím tichem nebo tou nekonečnou oblohou, ať už to ale bylo cokoli, bylo to fakt moc, moc dobré,“ přiznala Mendesová s tím, že naopak otřesný zážitek měla na Aljašce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám