Hlavní obsah

Akademie sexu se přemístila z Británie kus za české hranice

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín

Velká Británie hostila tzv. Akademii sexu Amora po dobu více než dvou let. Přestože měla v Londýně pobývat jen několik měsíců, zájem Britů a turistů byl tak vysoký, že teprve nyní došlo na její přemístění. Nyní má pro Čechy daleko výhodnější umístění, od minulého týdne se nachází v hlavním městě našeho severního souseda, v Berlíně.

Článek

Cílem celého projektu, který je spíše takovým putovním muzeem než výstavou, je především vzdělávání a sexuální osvěta návštěvníků. Výstava je interaktivní, a tak se lidé mohou mnoha exponátů i dotýkat. K dispozici je pro ně zhruba padesát monitorů a figurín v životní velikosti.

Snad nejosahávanější figurínou je ta, na které si pánové mohou vyzkoušet, kde u ženy najít správně G bod. I sami vystavovatelé souhlasně dodávají, že tato figurína přinese mužským návštěvníkům a posléze zejména jejich partnerkám asi největší užitek.

Pokud však potenciální čeští návštěvníci do Německa za výstavou příliš nespěchají a tiše doufají, že by mohlo být další její stanoviště v naší metropoli, tak je čeká zklamání. Po Berlínu zamíří výjimečná Akademie sexu Amora do španělské Barcelony.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám