Hlavní obsah

Nic než pravda: bývalý tělocvikář se vyspal s 20 dívkami za tři týdny

– Praha
Novinky, Jakub Kynčl

Tichá voda břehy mele, přesně tak bychom mohli označit bývalého tělocvikáře, který ještě před svou školskou dráhou velmi rád provozoval tělocvik poněkud jiného charakteru. A když přišlo na to, kolik dívek zvládl dostat do svého lože, tak začala jeho dcera ve studiu lapat po vzduchu.

Článek

Pokud už si někdo po posledních dílech reality show Nic než pravda říkal, že by to chtělo někoho, kdo by soutěž oživil, tak se mu tentokrát přání rozhodně splnilo. Vladimír Kondrk (49) z Prahy, soukromý podnikatel, který se zabývá úklidovými službami, je bývalý učitel tělocviku.

Vladimír na jednu stranu tvrdí, že je romantik, vyloženě rodinný typ a že velmi miluje svou ženu. Přestože už léta není typ plavého Adonise, tak nafotil lechtivé fotografie, které se jeho manželce příliš nelíbí. Ale co, Vladimíra to prostě a jednoduše baví.

Královský moment ovšem přišel ve chvíli, kdy byl Vladimír dotázán, zda někdy soutěžil s kamarády v tom, kdo dostane do postele více dívek. Netrvalo to dlouho a Vladimír se rozpovídal o vskutku speciálních třech týdnech v Berlíně, kam vyjel na tábor evropských studentů.

V Berlíně se soutěžilo nejen o to, kdo se první vyspí se zahraniční dívkou, ale také s kolika dívkami se vyspí celkově. Po chvilce otálení Vladimír přiznal, že jich za tři týdny stačil vystřídat 20, měl tedy zhruba jednu na den. Když toto jeho dcera mezi hosty uslyšela, tak tomu skoro nechtěla věřit a dodala, že ničím takovým si neprošla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám