Hlavní obsah

Paparazzo hrozí: další fotky z Berlusconiho vily jsou ještě drsnější

– Řím
Novinky, Jakub Kynčl

Paparazzo Antonello Zappadu, který rozpoutal velký rozruch kontroverzními fotografiemi z vily italského premiéra Silvia Berlusconiho, hrozí tím, že zveřejní další, ještě pikantnější snímky. Mezi fotkami by neměla chybět ani předstíraná svatba mezi Berlusconim a neznámou mladou dívkou.

Foto: Novinky

Fotografiemi z Berlusconiho vily byla šokována celá Evropa.

Článek

Italský fotograf poprvé promluvil pro britská média a uvedl, že daleko více než mladé polonahé dívky v Berlusconiho vile ho zajímá zneužívání peněz poplatníků na zbytečné vládní lety. Těch si prý Berlusconi a jeho lidé užívá daleko více, než je třeba. Zappadu potvrdil, že na dosud nezveřejněných fotografiích jsou zachyceni i mnozí vlivní hosté, které si Berlusconi k sobě pozval.

Na zveřejněných fotografiích deníku El País ze soukromé vily Certosa se objevil muž, jímž má být expremiér a lídr ODS Mirek Topolánek, či různé neznámé dívky nahoře bez. Zappadu nechtěl o dalších fotografiích příliš mluvit, uvedl jen, že zachytil Berlusconiho během předstírané svatby s mladou dívkou, které bylo 25 až 30 let, v zahradách vily. U toho bylo asi šest dalších mladých dívek, žádný jiný muž v dohlednu nebyl.

Čtyřiapadesátiletý Zappadu uvedl, že zbylé fotografie nemá sám ve svém držení, ale zatím nebyly nikomu prodány. Má se za to, že jsou v rukou jeho známých v zahraničí, kteří by v případě podnětu ze strany jeho právníka fotografie uvolnili do médií. "Je jich více. Není to konec ani pro mě, ani pro Berlusconiho. Některé jsou ještě pikantnější než ty dosud zveřejněné," uvedl Zappadu.

Berlusconiho mluvčí: žádná svatba nebyla

Berlusconiho mluvčí Marco Ventura popřel, že by mohl existovat snímek, na kterém by byl italský premiér zachycen během zinscenované svatby. "To je smyšlené. Takový obrázek nemůže existovat, a pokud by existoval, byla by to upravená fotografie."

Zappadu musel počítat s tím, že když se postaví nejmocnějšímu muži Itálie, budou ho čekat potíže. Ty se dostavily poměrně záhy, když byl zatčen a jeho fotoarchiv byl zabaven policií. Je mu vyhrožováno anonymními e-maily a Berlusconiho zastánci ho označují jako "chlípného paparazza".

Reklama

Výběr článků

Načítám