Hlavní obsah

Tříletá holčička si koupila v aukci na internetu opravdový bagr

– Wellington
Novinky, Jakub Kynčl

Teprve tříleté novozélandské holčičce se podařil snad nákup jejího života, když v internetové aukční síni TradeMe zakoupila pravý funkční bagr. Nabídla za něj 20 tisíc novozélandských dolarů, což je něco přes 230 tisíc korun.

Foto: Profimedia.cz

Poslední, co by chtěla matka dítěte koupit, byl opravdový bagr. Ilustrační foto

Článek

Malá Pipi Quinlanová učinila vítězný příhoz na bagr značky Kobelco několika kliknutími myši, zatímco rodiče spali. Informoval o tom deník Rodney Times.

"Když jsme se o té koupi dozvěděli, jen jsme vytřeštili oči. Podívali jsme se na monitor a nevěděli, co si myslet," uvedla Pipina matka Sarah.

"Jen jsem zahlédla email od TradeMe, který mi říkal, že jsem vyhrála aukci. Další email byl pak od prodávajícího a bylo v něm něco jako: 'Myslím, že budete tento bagr zbožňovat'," popisovala zajímavé chvíle Quinlanová.

Okamžitě volala do aukční sítě

Žena prý dražila mnoho hraček pro dceru, a tak si myslela, že šlo o jednu z nich. Že něco není v pořádku, si uvědomila ve chvíli, kdy zahlédla cenu 20 000 novozélandských dolarů.

"Byl to absolutní šok. Okamžitě jsem volala zástupcům aukční sítě, abych jim vysvětlila, co se stalo. Ti zareagovali naštěstí skvěle, pokryli náklady prodávajícího za aukci, vytvořili pro něj novou a obchod zrušili," dodala šťastná matka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám