Hlavní obsah

Na internetu se objevily fotky nahé Rihanny

Los Angeles

Na internetu se o víkendu objevily fotky nahé Rihanny. Měla to být dokonalá pomsta, která by zpěvačce zničila pověst a kariéru. A mstít se měl její bývalý přítel Chris Brown, s nímž se rozešla poté, co ji na počátku února brutálně zmlátil. Z nekalého odvetného útoku Browna obvinila Rihannina nahrávací společnost, zatímco on to vehementně dementuje a tvrdí, že s tím nemá nic společného.

Článek

„Toto je jak lživé, tak pomlouvačné tvrzení. Chris nezveřejnil na internetu žádné fotky s Rihannou,“ uvedl mluvčí zastupující Browna.

Přitom svého bývalého z odhalení intimních snímků podezřívá i samotná Rihanna. Podle ní on jediný měl obrázky z Hollywoodského hotelu, na nichž ji vyfotil ve vaně a v ložnici, když mu ukazovala prsa a zadeček. Na jednom snímku ze zveřejněné série je také Brown s růžovými trenýrkami na hlavě.

Zpěvačka prý před skandálem utekla na Havaj a bude tam tak dlouho, dokud vše neutichne.

Nahrávací společnost se snaží fotografie vygumovat

„Šílí z toho. Zrovna se jí dařilo zotavit po několika šílených měsících. Nemá vůbec ponětí o tom, jak se ty snímky dostaly na internet, ale je rozhodnuta to zjistit… Odletěla rychle na Havaj, aby utekla před lidmi. Nahrává své nové album a chce se na několik dní zavřít před světem do studia,“ uvedl zdroj blízký zpěvačce pro britský list NOTW.

Nahrávací společnost Rihanny pracuje rychle, kontaktuje všechny subjekty, kde jsou nahé fotky bez jakékoliv cenzury umístěny a žádá je o jejich stažení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám