Hlavní obsah

Petra Janů má o 15 kilo méně než před 36 lety

– Praha

Trojnásobná Zlatá Slavice Petra Janů (56) je na vrcholu své kariéry a zároveň své štíhlé linie. Když se poprvé ve dvaceti letech představila v Semaforu ve hře Kytice, měla o patnáct kilo víc, než má teď. "Tenkrát jsem byla typem děvčete z vesnice, pěkně oplácaná. Však také byly v módě plnoštíhlé holky, rozhodně ne ty super štíhlé modelky," přiznala Petra Janů.

Článek

I když zpěvačka ráda vaří a jejím nejdokonalejším jídlem jsou prý španělské ptáčky na smetaně, díky ukázněnosti ve stravování i pití a také pravidelnému cvičení dokázala získat dokonalou štíhlou linii. I když ráda kouří, omezila ho na dobu o Vánocích a o prázdninách.

"Opravdu kouřím jenom o Vánocích a o prázdninách, prostě v době, kdy nevystupuji v muzikálech a nemám žádné koncerty. Zkrátka, když nezpívám. Ale kouření miluji, ovšem kvůli zpěvu si ho dovoluji jen dvakrát v roce. Když zpívám, musím na cigaretu zapomenout," posteskla si.

Petra Janů právě vydala nové cédéčko Vzpomínky. Jde o to nejlepší z filmů a muzikálů, co nazpívala. Písně od klasika George Gershwina přes filmové evergreeny Barbry Streisandové až po hity ze současných muzikálů.

Reklama

Výběr článků

Načítám