Hlavní obsah

Miss Sokolová odmaturovala za devět, večer křtí Playboy

– PRAHA/MOST
Novinky, jky

Miss České republiky 2007 Kateřina Sokolová ve středu odmaturovala za devět. Jako odreagování od příprav na maturitu přijala pozvánku Antonína Charouze na víkendové závody automobilů v Mostě. Osmnáctiletou krásku očarovalo prostředí, které je atraktivní z celé řady pohledů. Jen několik hodin po zkoušce dospělosti přichází další důkaz dospělosti - křest časopisu Playboy, na jehož hlavní straně Kateřina bude.

Článek

Miss ČR 2006 maturovala z češtiny, angličtiny, němčiny a základů společenských věd. Celkem si odnesla tři dvojky, jen ze zkoušky z němčiny odešla s trojkou. "Měla jsem trochu smůlu na otázky, ale hlavní je, že to mám!" řekla Novinkám krátce po maturitní zkoušce pohledná brunetka.

Vedle maturitní zkoušky v Klasickém gymnáziu Modřany se ve středu večer v Praze Kateřina zúčastní křtu nového vydání časopisu Playboy – je totiž na titulní stránce.

„Obzvlášť dnešek je hodně výjimečný. Ráno maturita, večer křest Playboye. Taková kombinace se každý den opravdu nesejde. Na závodech v Mostě jsem před maturitou dokonale vypnula myšlení na školu. Snad mi to u zkoušek pomůže,“ vyprávěla krátce před nástupem ke středeční maturitě. A pomohlo.

V Mostě poznávala prostředí týmu Charouz Racing System, který obhajuje tituly šampiónů Divizi 4, královské kategorie Mezinárodního mistrovství ČR. Mimo jiné se setkala i s hostujícím pilotem F1 Vitantoniem Liuzzim. „Je to sympaťák a velký profesionál,“ poznamenala na adresu italského závodníka.

Zleva: Missky Kateřina Šonková, Tereza Šolcová, Kateřina Sokolová a Denisa Přibylová. Uprostřed pak závodník Vitantonio Liuzzi. Foto: BPA/Martin Straka

„Má návštěva vznikla velice jednoduše. Jsme kamarádi s Honzou Charouzem a jeho táta a šéf týmu se rozhodl mě pozvat na závody,“ říká. Loni v Berlíně byla pasažérkou ve dvousedadlové formuli, což byl silný zážitek, nicméně návštěva Mostu ji nadchla ještě více.

„Atmosféra je opravdu výjimečná. Silná, rychlá auta, řev motorů, souboje na trati, zakuklení mechanici připraveni na příjezd svých vozů, zkrátka úžasné. Toto prostředí mě lákalo už dřív, ale jen z dálky. Po víkendové návštěvě Mostu vím, že jsem se nemýlila. Kdykoli příště přijedu zase ráda,“ dodala Kateřina Sokolová

Reklama

Související články

Miss ČR Kateřina Sokolová se stala řidičkou

Dávejte si na silnicích pozor, jelikož je s vámi bude velmi brzo brázdit i Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová. To je ten typ věty, který pohledná dívka z Průhonic...

Výběr článků

Načítám