Hlavní obsah

Alena Šeredová porodila chlapečka Louise Thomase

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TURÍN
Aktualizováno

Česká topmodelka Alena Šeredová porodila v noci ze čtvrtka na pátek chlapečka jménem Louis Thomas. Šeredová porodila v plánovaném termínu, ona i syn jsou v pořádku, k žádným zdravotním komplikacím nedošlo. Slavná novopečená maminka také nenechala nic náhodě, syna porodila na soukromé klinice v Turíně.

Článek

Alena Šeredová porodila přesně ve 3:48 ráno. Otcem dítěte je brankář italského Juventusu a italské reprezentace Gianluigi Buffonovi. Dítě váží 3,51 kilogramu a měří 52 centimetrů. Informoval o tom italský server Calciomercato.com.

S Alenou Šeredovou, která v roce 1998 skončila druhá v soutěži Miss ČR a o rok později čtvrtá v soutěži Miss World, žije Gianluigi Buffon přibližně dva a půl roku a netají se tím, že by se s ní rád oženil. Nejprve se však nevěsta musí nechat pokřtít, protože Gianluigi pochází z přísně katolické rodiny.

"Chci si Alenu vzít, a svatba musí být někdy v létě, kdy nepracuji," prohlásil Buffon před několika měsíci. Miminko se ale na rozpis italské fotbalové sezóny neptalo, a tak je teď jen na páru, jestli si se svatbou pospíší či nikoliv.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám