Hlavní obsah

Aplikace Můj věštec je venku. Lidé se mohou ptát na cokoliv

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz vydala testovací verzi mobilní aplikace Můj věštec. Ta cílí především na milovníky horoskopů a astrologie. Kromě předpovědi na jednotlivé dny prostřednictvím aplikace budou moci lidé komunikovat s věštci on-line a ptát se jich na cokoliv.

Ukázka aplikace Můj věštecVideo: Novinky

 
Článek

Aplikace Můj věštec je v podstatě mobilní obdobou webové stránky Horoskopy.cz, kterou také provozuje společnost Seznam.cz. „Průměrná denní návštěvnost této stránky přesahuje 86 000 uživatelů, přístupy z mobilních telefonů se přitom pohybují okolo 20 procent. Právě mobilním uživatelům aplikace nabídne komfortnější použití,“ řekl Pavel Kolář, produktový manažer služby Horoskopy.cz.

Zdůraznil, že primárně je aplikace lidem nabízena zadarmo, platit se bude až za položení více dotazů. „Zdarma si na ní každý den mohou zájemci zkontrolovat svůj denní horoskop, kartu dne, číslo dne či prozkoumat svůj biorytmus. Bezplatná je i funkce ‚Hodíte se k sobě?‘. Pro zájemce jsou připraveni v on-line režimu astrologové, kartáři a numerologové, kteří zodpovědí individuální dotazy. V tuto chvíli fungují individuální konzultace prostřednictvím odesílání textových zpráv v maximální délce 350 znaků přímo v aplikaci,“ konstatoval Kolář.

Foto: Seznam.cz

Ukázka aplikace Můj Věštec

„Počítáme s tím, že nová služba bude interaktivní – uživatelé chytrých telefonů jsou zvyklí na obousměrnou komunikaci. Proto máme připravený rozsáhlý tým odborníků pro odpovědi na dotazy a počítáme s jeho dalším posilováním právě v okamžiku, kdy skončí náš test. Zajištění provozu aplikace je dimenzováno až na tisíc uživatelů ve stejnou chvíli,“ vysvětluje Pavel Kolář.

V testovací verzi je Můj věštec k dispozici pro chytré telefony s operačním systémem Android. V dohledné době bude dostupný také pro platformu iOS od Applu.

„Testovací alfa verze aplikace Můj věštec má za cíl zjistit zájem uživatelů o službu i její jednotlivé funkce. Ladíme tak samotné fungování aplikace. Budeme velmi rádi za jakoukoli zpětnou vazbu, která nám pomůže aplikaci upravit podle preferencí uživatelů,“ uzavřel produktový manažer služby Horoskopy.cz.

  • Stahovat aplikaci Můj věštec pro operační systém Android můžete zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám