Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Amphibix – skákejte o život

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skákat panáka namalovaného křídou na chodníku asi zkoušel každý, jak vám ale tato činnost půjde ve virtuálním prostoru této počítačové hry?

Článek

Jaký živočich by byl na skákání lepší než žabka? A tak se v hlavní roli ocitá právě tento zelený obojživelník. Jeho úkolem je proskákat celého panáka a to takovým způsobem, že musíte skákat na políčka s rostoucími čísly. Můžete si sice zkrátit cestu, anebo nejít přímo po posloupnosti, ale ta se pak nezapočítává.

:. Amphibix

Ze začátku je to triviálně jednoduché, ale záhy začnou přibývat překážky v podobě ozubených kol, blesků, pohyblivých nebo mizících plošinek atd. Celá hra tak vytvoří zajímavý mix logiky a akce – nejdříve si musíte promyslet, jakým způsobem se dostanete přes úroveň a pak to taky zrealizovat.

:. Amphibix

Celkově před sebou máme zajímavý koncept, který i přes svůj nepříliš zajímavý vzhled dokáže nabídnout slušnou porci zábavy.

DOWNLOAD, homepage, 35.6 MB, 7/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám