Hlavní obsah

Coca-Cola či Silan jsou v akci tak často, že se nevyplatí kupovat je za plnou cenu

Novinky, bab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Coca-Cola byla v posledním půlroce 181x ve slevě. Co to znamená? Že koupit ji za běžnou cenu je jednak docela rarita, a hlavně je taková koupě nevýhodná. Podobně je na tom třeba aviváž Silan, pivo Gambrinus nebo ochucená Mattoni. Žebříček produktů, jež se nevyplatí kupovat mimo akce, sestavil portál Kupi.cz, který hlídá ceny v supermarketech.

Foto: Lucas Jackson, Reuters

Coca-Cola patří mezi nejčastěji zlevňované výrobky.

Článek

Existuje zboží, které je v akcích tak často, že kupovat ho za plnou cenu je plýtvání penězi. Obecně to platí pro většinu druhů piv, plenky a prací prostředky.

Foto: kupi.cz

Zboží, které je nejčastěji v akcích.

„U prášků a aviváží v akci ušetříte čtvrtinu ceny, Perwoll bývá levnější dokonce o 40 procent. A to už se v peněžence projeví,“ komentuje statistiky Martin Kadlčík z Kupi.cz. O 25 procent je skoro vždy zlevněná Coca-Cola, Kofola průměrně o pětinu.

Pořadí dalších 15 výrobků, které se často objevují ve slevových akcích
6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.Velkopopovický Kozel 10 ° Jogurt Activia Staropramen 10° Mattoni ochucená Prací prášek Persil Aviváž Lenor Dětské pleny Pampers Premium Care Kofola original Tatarská omáčka Hellmann's Pilsner Urquell Prací gel Persil Prací prášek Ariel Perwoll Dámské vložky Always Čokoláda Milka
Zdroj: Kupi.cz

Hlídat slevy je snadné

Způsobů, jak si pohlídat, kde a kdy je zboží v supermarketech nejvýhodnější, je několik. Buď můžete každé ráno listovat a kroužkovat v letácích, nebo na to jít elegantně.

Na stránkách Kupi.cz si jednoduše vyhledáte aktuální slevové akce supermarketů i drogerií. Pokud se chcete zaměřit na slevy jen u konkrétních výrobků, stačí, když si je na stránce označíte jako oblíbené a Kupi.cz vás automaticky a zadarmo upozorní na vybrané akce e-mailem. Stejně jako konkrétní produkty můžete sledovat i celé kategorie.

Pro hlídání slev v „terénu“ oceníte aplikaci Kupi.cz do chytrých telefonů. Ta si vás během chvilky najde, ať jste kdekoli, a poradí, jak daleko to máte k nejvýhodnější akci. Můžete si tak snadno naplánovat, co koupíte cestou z práce a co, až půjdete cvičit. V obchodě vám zase po načtení čárového kódu vyhodnotí, zda se zboží v akci opravdu vyplatí koupit, nebo zda jde jen o prodejní trik.

Reklama

Související témata:

Související články

Seznam.cz kupuje podíl v Kupi.cz

Internetový portál Seznam.cz kupuje podíl v serveru Kupi.cz, který monitoruje slevy v obchodních řetězcích. Cílem spojení je vybudovat jedničku mezi srovnávači...

Výběr článků

Načítám