Hlavní obsah

Sázkařský magnát Ivo Valenta se oženil

Zlín

Senátor a majitel sázkařské společnosti Synot Ivo Valenta (59) se v sobotu oženil. Vzal si svoji dlouholetou přítelkyni Alenu (39), s níž má tři děti. Svatba se uskutečnila v sobotu ve Zlíně v úzkém rodinném kruhu.

Foto: Právo

Ženich Ivo Valenta s nevěstou Alenou a jejich dětmi

Článek

„Je to skvělý pocit. Především jsem moc rád, že se od teď moje paní jmenuje Valentová. Jsme opravdu spokojeni. Počasí nás sice trošku zlobí, ale bereme to tak, že nám prší štěstí,“ uvedl senátor po obřadu.

„Opravdu jsem si to užila, bylo to moc krásné,“ dodala nevěsta, jíž šel za svědka její bratr, stejně jako Valenta si za svědka vybral svého bratra - dvojče.

Foto: Právo

Obřad proběhl ve zlínském kostele

Foto: Právo

Obřad proběhl ve zlínském kostele

Obřad proběhl v úzkém kruhu rodiny, stejně jako následná oslava, jejíž program byl koncipován především tak, aby se bavily děti. „S paní jsme se předem dohodli, že svatbu děláme především pro sebe a pro naše děti, proto jsme volili svatbu malou, komorní,“ poznamenal Valenta.

Valentovi mají tři děti - dvouletého syna Iva a dcery Elišku a Alenu ve věku čtyři a šest let.

Foto: Právo

Miliardář Ivo Valenta se oženil se svou dlouholetou přítelkyní Alenou.

Foto: Právo

Obřad proběhl ve zlínském kostele.

Svatební obřad proběhl ve zlínském kostele sv. Filipa a Jakuba v 11:00 hodin. Nevěsta měla krátké bílé svatební šaty a jak ona, tak obě dcery byly ozdobeny kopretinami z luk na Slovácku.

K svatební hostině se podávala husa se zelím a knedlíkem. „K tomu dobré pivo nebo víno,“ doplnil Valenta. Odpoledne mělo navíc zpestřit program pro děti vystoupení pohádkových bytostí.

Reklama

Související témata:

Související články

Král hazardu Valenta daroval ODS dva milióny

Majitel hazardní skupiny Synot a senátor Ivo Valenta daroval letos ODS dva milióny korun. Finanční částku strana dostala na svůj transparentní účet. ODS...

Výběr článků

Načítám