Hlavní obsah

Ochránci zvířat prodávali v Brně lidské otroky

Právo, Miroslav Homola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

„Prodejci lidských otroků“ čekali v sobotu na návštěvníky před vchodem brněnského výstaviště, kde probíhá výstava hospodářských zvířat, myslivosti a chovatelských potřeb spojených s výstavami psů a koček.

Foto: Miroslav Homola, Právo

Ochránci zvířat před výstavištěm

Článek

Ochránci zvířat tak se svými otrokáři chtěli upozornit především na klecové chovy, zvířata na řetězech a mnoho dalšího, co bohužel chov hospodářského dobytka skutečně provází.

Foto: Miroslav Homola, Právo

Ochránci zvířat před výstavištěm

Aby upoutali co nejvíce pozornosti, byli otroci - nejčastěji dívky v bikinách - opatřeny cedulí, která hlásala, že jsou to otroci sterilizovaní, výkonní, pracovití, popřípadě mohou být okamžitě poraženi a při rychlém jednání budou dodáni se slevou.

Foto: Miroslav Homola, Právo

Ochránci zvířat před výstavištěm

Tu a tam si od nich přicházející či odcházející z výstav vzali informační letáky, ale do diskuse se s nimi pouštěl málokdo. Asi proto, že i přes extrém, který ochránci použili, jde o skutečnost, se kterou si prakticky žádná civilizovaná společnost neví rady.

Reklama

Výběr článků

Načítám