Hlavní obsah

Česká televize odvysílá v předvečer voleb superdebatu s devíti lídry

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká televize odvysílá den před otevřením volebních místností, ve čtvrtek 24. října, od 20:00 na ČT 1 a ČT 24 přes dvě hodiny trvající superdebatu s devíti lídry kandidujících politických stran a hnutí. Moderovat ji bude Václav Moravec živě z pražského Kongresového centra.

Článek

Debaty se zúčastní lídři devíti politických stran a hnutí: ANO, ČSSD, KDU-ČSL, KSČM, ODS, SPOZ, Strany zelených, TOP 09 a Úsvitu.

Superdebata bude rozčleněna do tří celků. První blok, ve kterém vystoupí společně představitelé komunistů, sociálních demokratů, ODS a TOP 09 bude věnován bilanci vývoje České republiky od posledních voleb do Poslanecké sněmovny v roce 2010.

Druhá část debaty zmapuje dosavadní činnost a plány stran a hnutí, které usilují či znovu usilují o své zvolení do Sněmovny. Diskuse se zúčastní lidovci, zemanovci, zelení, hnutí ANO a Úsvit přímé demokracie. Všichni politici se nakonec setkají při závěrečné debatě věnované budoucímu vývoji země, procesu sestavování vlády a řešení nejpalčivějších problémů naší republiky.

Každá strana si může přizvat padesát příznivců, což má být deset významných podporovatelů a čtyřicet dalších hostů do publika.

Reklama

Výběr článků

Načítám