Hlavní obsah

Vypustit kuřata z Babišových klecí, rapuje šéf zelených

Předseda Strany zelených Ondřej Liška posunul volební kampaň jeho partaje o laťku výš. V novém volebním spotu rapuje a naváží se do Andreje Babiše.

Ondřej Liška: Barva tvého hlasu

 
Článek

„Svým hlasem můžeš změnit spoustu věcí, vypustit kuřata z Babišových klecí, osvobodit lidi z exekučních kleští, konečně začít zapojovat Romy, stavět místo obchoďáků parky,“ zpívá Liška v klipu.

„Chtěli jsme před volbami přijít s něčím, co by kampaň alespoň trochu odlehčilo. Nápad, abych rapoval o tom, že každý hlas má smysl a není ztracený, jistě není nový. Kolegům ale trvalo několik týdnů, než mě přesvědčili. Podle reakcí v mém okolí ale soudím, že se nám podařilo natočit docela svěží píseň a videoklip,” komentoval Liška nový spot.

Rapperem být nechce

„Ve studiu jsem si nebyl jistý tím, co z toho nakonec vznikne. Musím ale říct, že výsledek mě přesvědčil. O profesionální dráze rappera přesto zatím neuvažuji,” dodal lídr zelených.

Související témata

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ondřej Liška (SZ)

Klip Ondřeje Lišky pro Novinky.cz okomentovala hvězda české rapové scény Vladimir 518: „Já myslím, že je to vlastně docela fajn. Rap je složitá věc a než se člověk propracuje k nějaký zajímavý chemii projevu, tak to trvá dlouho. Ale přijde mi dobrý, že Ondřej Liška tímhle klipem vlastně lidem sděluje, že není jeden ze zaprděnejch úřednickejch politiků.“

Reklama

Výběr článků

Načítám