Hlavní obsah

Bohuslav Sobotka rozdával růže, rozněžnil tím kolemjdoucí ženy

Novinky, vrb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka ví, jak si získat přízeň něžného pohlaví. V rámci předvolební kampaně obdarovával na ulici dámy růžemi.

Bohuslav Sobotka rozdával růže, rozněžňoval tím kolemjdoucí ženyVideo: Novinky

 
Článek

Gentlemanské gesto, kterým ČSSD oslovovala potenciální voličky na Olšanském náměstí v Praze, bylo přijato s nadšením. Některé přítomné ženy se Novinkám svěřily, že květiny nedostaly od svého protějšku několik let. Na otázku, zda budou stranu, která má růži ve znaku, volit, také odpovídaly kladně. Zastavovali se tu i muži, ti se však museli spokojit s programovým letáčkem.

Lídr ČSSD Bohuslav Sobotka působil jako elegán a gentleman v jedné osobě. Z jeho rukou obdržely květinu desítky dívek, žen i starších dam. Sám se ovšem přiznal, že tímto gestem tak trochu napravuje květinový deficit, který „napáchal“ v soukromém životě.

„Já se obávám, že patřím k takovému českému průměru. Po pravdě řečeno, nestává se mi, že bych zapomněl na svátek, narozeniny nebo výročí svatby, ale příliš těch příležitostí není a měl bych se asi napravit,“ řekl Novinkám. Předvolební kampaň by mohla být vhodnou příležitostí.

Související téma

Foto: Michaela Říhová, Právo

Místopředseda ČSSD Bohuslav Sobotka

Sobotka rozdáváním květin udělal na dámy dobrý dojem, trval však sotva půl hodiny. Pak šéf soc. dem. odjel.

Reklama

Výběr článků

Načítám