Hlavní obsah

Tchajwanci se baví na úkor české vlády, domina Nagyová trýzní spoutaného Nečase

O tom, že vládní skandál kolem bývalé šéfky premiérova kabinetu Jany Nagyové zaujal i vzdálené zahraničí, svědčí nové video tchajwanského studia NMA TV. Animátoři tentokrát parodovali zatčení exposlanců ODS. Premiéra Petra Nečase zase vyobrazili coby sexuálního otroka dominantní Nagyové.

BEZ KOMENTÁŘE: Tchajwanci se baví na úkor české vlády

 
Článek

Animace ilustruje zadržení trojice exposlanců Marka Šnajdra, Petra Tluchoře a Ivana Fuksy. V prostřizích předkládá záběry z jiné místnosti, kde Jana Nagyová ve spodním prádle kape vosk ze svíčky na spoutaného polonahého Nečase.

Doprovodný komentář přitom stručně popisuje, co se na české politické scéně odehrálo. Závěrem nabádá diváky, aby u videa zanechali vzkaz s tím, co si o kauze myslí.

Připomíná také roli prezidenta Miloše Zemana. Autoři použili slovní hříčku, když uvedli, že situaci bude Zeman řešit s lídry stran (party leaders), přičemž připomněli nedávnou Zemanovu aféru s virózou a uvedli, že prezident miluje „party“ (večírky).

Už v jednom videu totiž animátoři z NMA TV upřeli pozornost na Českou republiku, a to právě při nechvalně proslulém vyzvednutí korunovačních klenotů, kdy Zeman působil nejistě a několikrát klopýtl. Recesisté přisoudili jeho stav nadměrné konzumaci alkoholu a vyobrazili jej jako notorického opilce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám