Hlavní obsah

Odbory zachraňují členskou základnu věrnostním programem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na úbytek členů reagovala v polovině loňského roku odborová centrála ČMKOS spuštěním věrnostního programu Odbory plus, který nabízí členům odborů nejrůznější slevy. Jeho prostřednictvím se od té doby přihlásily řádově stovky nových zájemců o členství.

Foto: Petr Horník, Právo

Předseda ČMKOS Jaroslav Zavadil

Článek

Portál spustila odborová centrála loni v červnu. Lákala na slevy na jízdném, pohonných hmotách či levné telefonování. Ihned po registraci mezi odboráře měl dotyčný získat platební kartu s 500 korunami.

Odborářům se tímto podařilo několik nových členů získat. „V současnosti o členství přes stránky Odbory Plus požádaly řádově stovky lidí,“ řekl v pondělí Novinkám Jiří Paták ze společnosti Chytrý Honza, která zajišťuje stránkám technickou podporu.

Doplnil, že služby slevového portálu využívá pravidelně téměř 10 tisíc členů.

Společně můžeme dokázat mnoho

"Čím nás bude víc, tím budeme mít silnější pozici vyjednávat lepší pracovní podmínky včetně mezd," uvádějí odboráři na webu Odbory plus a dodávají výčet dalších výhod členství v odborech. "Sám toho člověk moc nezmůže, ale společně můžeme dokázat mnoho," burcují.

Následuje odkaz na formulář s žádostí o členství v odborech.

Předběhli ODS

Odboráři svým nápadem, jak zamezit úbytku členů a přilákat nové zájemce, předběhli vládní ODS. Také ta se chystá spustit vlastní věrnostní program.

„V rámci affinitního programu budete moci čerpat výhody a slevy, které budou poskytnuty partnery tohoto projektu. Čerpání výhod bude zcela dobrovolné,“ láká ODS své členy na webových stránkách.

Reklama

Výběr článků

Načítám