Hlavní obsah

Hejtman Zimola se rozvádí, jeho novou partnerkou je Miss Blond 2000

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihočeský hejtman Jiří Zimola (ČSSD)se rozhodl změnit životní partnerku. Po mnoha letech se rozvádí se svou manželkou Ditou. Oznámil to ve středu na svých internetových stránkách jirizimola.cz.

Foto: Milan Malíček, Právo

Stínový ministr pro místní rozvoj Jiří Zimola

Článek

„Osobní a rodinný život politiků považuji z velké části za jejich soukromou věc, která nesouvisí s výkonem veřejné funkce. Přesto v určitých složitých životních situacích považuji za nutné a zároveň správné říkat věci otevřeně. Proto cítím povinnost veřejně uvést, že jsme se s mojí manželkou Ditou dohodli po mnoha letech manželství na rozchodu,“ píše hejtman v osobním prohlášení.

Dále uvádí, že s rodinou již nesdílí společnou domácnost, protože si pronajal vlastní bydlení. S manželkou se rovněž dohodli na vypořádání společného majetku. Hejtman Zimola má se svou manželkou Ditou čtrnáctiletého syna a desetiletou dceru.

„Rozpad manželství je smutná událost v životě každého člověka, a proto bych rád požádal média, aby s ohledem především na moje děti a blízké informovala, pokud vůbec, o této soukromé události věcně a přiměřeně,“ píše se dále.

Závěrem hejtman dodává, že jeho novou partnerkou je Jana Příhodová, Miss Blond 2000.

Jana Příhodová pochází z Hradce Králové a pracuje jako šéfka oddělení sekretariátu hejtmana Královéhradeckého kraje. V roce 2000 se stala v rakouském Veldenu Miss Blond.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám