Hlavní obsah

HRA: Bamboozle Machinae 2 - brutální logika

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Připadají vám všechny ostatní hry jednoduché tak, že jsou pod vaši úroveň a nudíte se u nich? Pak rozhodně zkuste Bamboozle Machinae 2 a budete rádi, že se dostanete alespoň přes první úroveň.

Článek

Herní princip vypadá na první pohled složitě, ale nejedná se prakticky o nic jiného, než o kombinaci dvou legend na poli logické zábavy: Tetrisu a Rubikovy kostky.

Jednoduše stačí přeskládat barevné čtverečky tak, abyste utvořili řadu alespoň tří, která následně zmizí. Na uvolněná místa se následně posunou kostky zespodu a můžete pokračovat dál.

Zní to docela jednoduše, ale kámen úrazu leží v šibeničním časovém limitu, během něhož musíte z krychle odstranit blíže neurčený počet elementů. Ke slovu se tak dostane i paměť, protože jediná možnost, jak vše stihnout, je pamatovat si barevné kombinace v nižších vrstvách a snažit se do hry zapojit i je.

Jak říkám, budete rádi, když dokončíte první úroveň (z celkem pětatřiceti), ale spíše je pravděpodobnější, že frustrovaní dříve hru smažete.

DOWNLOAD, homepage, 5.3  MB, 4/10

Reklama

Související články

HRA: TORCS - kvalitní simulátor

The Open Racin Car Simulator je mezi freewarovými hrami výjimečný hned v několika aspektech. Nejen, že je jeho velikost o řád větší, než jsme zvyklí, ale také...

HRA: Drag Racer - tuning aut v praxi

Drag Racer není jen simulátorem závodění sportovních aut, ale hlavně tuningu, takže více času než na závodišti strávíte v garáži nekonečným vylepšováním svého...

HRA: Tessera - relaxační logika

Piškvorky každý z vás určitě zná, a proto se stačí omezit pouze na konstatování, že následující hra je jejich mírnou variací. Sice není originální, ale docela...

Výběr článků

Načítám