Hlavní obsah

Aerosmith se nemohou dočkat studia

Novinky, Stanislav Dvořák

Muzikanti ze skupiny Aerosmith se po dlouhé pauze nemohou dočkat nahrávání nové studiové desky. První zkoušky probíhají v těchto dnech, oznámili na stránkách skupiny.

Článek

Nové skladby už slavní američtí rockeři nenabídli dlouhých 8 let. Jejich album blues-rockových coververzí Honkin on Bobo, které mezitím vydali, sice mělo říz, ale původní tvorba to přece jen nebyla. Kdy patnáctá řadová deska vyjde, je ještě ve hvězdách.

"Dnes jsme se dali poprvé dohromady, zkoušeli jsme dvě hodiny a bylo to skvělé. Nemůžeme se dočkat, až se dostaneme do studia a na turné," vzkázali bubeník Joey Kramer a baskytarista Tom Hamilton 5. ledna s přáním všeho dobrého do nového roku. Slíbili také, že budu nadále psát o tom, jak pokračují.

O Aerosmith se v poslední době hodně mluvilo díky počítačové hře Guitar Hero, která obsahuje jejich hudbu. O současném stavu hudebního průmyslu vypovídá i to, že hry se za první týden prodalo více kopií než jakéhokoliv z alb Aerosmith, přestože patří k nejslavnějším skupinám světa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám