Hlavní obsah

Sázkař z Prahy vyhrál hned na začátku roku 3,5 miliónu korun

– PRAHA
Novinky, jky

Pokud si sázkař z Prahy na Nový rok předsevzal, že zbohatne, tak se mu jeho sen splnil do puntíku, a to navíc velmi rychle. Za vsazených pět tisíc korun si tipér odnesl krásných 3 505 950 korun a stal se tak letos prvním sázkařským milionářem v České republice.

Článek

Sázkař v neděli odpoledne navštívil pražskou pobočku Tipsportu Na Knížecí, kde sestavil tiket z jedenácti příležitostí a za zhruba sedm hodin už se radoval z famózní výhry. Celkový kurs 701,19 je jistě úctyhodný, nicméně je něco jiného, když sázkař vsadí 5000 korun místo standardní dvacetikoruny, kterou stále sází velké množství lidí.

Pražan rozehrál bitvy s bookmakery na vyžehleném ledě, fotbalovém pažitu a pod bezednými koši. Nejvyšší kursový zásah vyhmátl v Řecku, kde zaostřil na aténské derby mezi Panathinaikosem a konkurenčním AEK. Ostrý kříž (remíza) byl při bezgólové plichtě správným tipem.

Pomohl mu Robben

Měření Valladolidu se Santanderem v Primera División sázkař zkrátil na první dějství. Když se diváci o přestávce zakousli do klobásy, na ukazateli svítily dvě obří nuly, což sázkaři znovu vyhovovalo. Tipér nešlápl vedle ani v Madridu. Bílý balet potopil Žlutou ponorku z Villarrealu gólem Arjena Robbena z 31. minuty.

:. Vítězný tiket (Foto: Tipsport)

Stratég z hlavního města se blýskl bezchybným instinktem i v hokejových arénách. Vsadil si, že v utkání Slavie s Kladnem padne nejméně šest gólů. Výsledek 5:1 mu aktéři extraligové bitvy ušili na míru. Tipéra nezklamalo ani Ústí nad Labem, které v souboji ambiciózních prvoligových celků sfouklo brněnskou Kometu 5:0.

A jelikož vyšly i všechny ostatní tipy, zažil tipér velmi příjemný vstup do roku 2009.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám