Hlavní obsah

Muzikál podle Jacksonova Thrilleru navštíví Prahu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Desítky herců, tanečníků a zpěváků, zombie na pódiu a hity Michaela Jacksona, to je ve zkratce muzikál Thriller Live, který 2. dubna navštíví pražské Kongresové centrum.

Článek

Muzikál Thriller Live pochází z londýnského West Endu. Režisérem představení je Gary Lloyd, který pracuje s britskými hvězdami typu Leona Lewisová a Robbie Williams.

Kromě Thrilleru v muzikálu zazní Dirty Diana či megahit Billie Jean. Představení má pojednávat o tom, že lidstvo ovládnou zlí zombíci, kterým velí Dom Sheldon a Dirty Diana. Ben, Annie a Billie Jean, jedni z posledních lidí z utopického Neverlandu, to ale nehodlají vzdát a chystají finální úder proti nemrtvým. K tomu však potřebují Michaela Jacksona a to navíc ani netuší, kde ho najít, a je-li skutečný.

Michael Jackson zahájil kariéru jako dítě v roce 1964 v kapele The Jackson 5, jejíž hity mají v muzikálu rovněž své místo. V sedmdesátých letech se osamostatnil a zahájil sólovou kariéru, jejímž absolutním vrcholem byl Thriller.

Nejslavnější deska Thriller

Thriller vyšel v roce 1982 a rychle se stal nejprodávanější deskou na světě. Byl první v americké i britské hitparádě a dosud se prodalo přes sto miliónů kopií.

Legendou je i videoklip Thriller, ve své době zcela revoluční čtrnáctiminutový film, jehož produkce stála 0,5 miliónu dolarů.

Předprodej vstupenek v síti Ticketpro.

Reklama

Výběr článků

Načítám