Hlavní obsah

VIDEO: Internet zaplavily hry, jak trefit botou Bushe

Novinky, mif

Nedělní útok na amerického prezidenta George Bushe, který jentaktak uhnul dvěma letícím botám, které po něm hodil irácký žurnalista, se stal základem hned několika nových her na internetu. Většinou je jejich smyslem Bushe trefit, ale najdou se i takové, ve kterých má hráč za úkol hlavu USA ochránit před letící obuví.

Foto: mif, Novinky

Videohra, v které máte za úkol trefit botou prezidenta Bushe.

Článek

Po nedělním incidentu, při němž redaktor irácké televize Al-Bagdadíja Muntadar Zajdí hodil po americkém prezidentovi Georgi Bushovi své boty, se na internetu objevilo hned několik her a videohra.

První flashová hra má jméno Bush shoe throwing - tedy vrhání boty po Bushovi. Boty se hráči přičítají pokaždé, když bota najde svůj cíl v podobě obličeje George Bushe. Podobných her koluje od pondělí na internetu několik.

Hra Bush shoe throwing se ovládá levým tlačítkem myši. Při kliknutí myši hodí reportér po americkém prezidentovi botou. Pokud je klik správně načasovaný, bota prezidenta trefí do hlavy. Hru Bush shoe throwing si můžete zahrát zde.

:. Cílem hry je co nejvícekrát zasáhnout Bushe. foto: Novinky/mif

V další hře vykukuje Bush z komínů na zasněžené střeše. Pokud se hráči podaří odhadnout, z jakého komínu Bush vyleze a stihne jej trefit botou, boduje.

:. Videohra Bash a Bushfoto: Novinky/mif

Na nejvzdálenějším místě střechy se ukrývá prémie - Bush s čepicí Santa Clause. Za tento terč je speciální bonus 100 bodů. Hru Bash a Bush naleznete zde.

V další variaci musí hráč prokázat své fyzikální znalosti. Cílem hry je nastavit správný úhel letu boty a sílu hodu tak, aby trefila prezidentův obličej. Hru naleznete zde.

:. Hra Kast sko mot Bushfoto: Novinky/mif

Ve videohře můžete Bushe chránit

Ve hře Bush Boot Camp je možné postavit se na stranu prezidenta a ochránit jej před hozenou botou. Hráč se vžije do role ochránce, který musí pistolí sestřelit letící botu dříve, než trefí Bushe. Ale pozor střelit můžete i prezidenta.

:. Videohra Bush Boot Campfoto: Novinky/mif

Pokud letící bota zasáhne prezidenta, ubere mu zdraví. Hra končí ve chvíli, kdy prezident nemá žádné zdraví. Videohru Bush Boot Camp naleznete zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám