Hlavní obsah

Nic než pravda: Bývalý skinhead dokáže zabít člověka holýma rukama

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Reality show Nic než pravda se rozhodla podruhé těžit z rasismu. Jako soutěžící usedl do horkého křesla Michal Mravec, dříve aktivní skinhead. Stejně jako předchozí soutěžící, který se přiznal k rasismu, za sebou má vojenskou výchovu. Přes aktivní období se zjevně již překlenul, názory mu však evidentně zcela nevymizely.

Článek

Další soutežící Hana Jiroušková je dvakrát rozvedená a má jednoho syna, který se jí narodil, když byla ještě velmi mladá. S otcem svého dítěte se velmi brzy rozvedla a ani druhé manželství nebylo příliš šťastné. Možná vzhledem k prožitým zkušenostem nyní pracuje pro Fond ohrožených dětí, konkrétně v Klokánku jako „teta“.

Přestože pracuje s dětmi, souhlasí s fyzickými tresty pro děti. Ale do menší krize se dostane vhodně položenými otázkami vícekrát. Sama měla politické ambice, kandidovala a během přenosu přiznala, že je úplatná a sama také uplácela. Její současný přítel se navíc nemusí s jejím synem, a tak je vše velmi složité.

Ve studiu mimo jiné Hana přiznala, že má sexuální fantazie, o kterých svému příteli nikdy neřekla. V moment, kdy prohlásila, že v soutěži raději skončí a vezme si 100 tisíc korun, to vypadalo, že je velmi ráda, že může z horkého křesla odejít. Mezi přítelem a synem to totiž pořádně jiskřilo i ve studiu.

Bývalý skinhead nakupuje ve vietnamské tržnici

Michal Mravec se v soutěži uvedl jako bývalý skinhead, který měl velmi radikální názory. Nyní se už podle svých slov uklidnil. Má nový smysl života, novou rodinu. V období mezi castingem soutěže Nic než pravda a samotným natáčením se stihl oženit. Vzal si přítelkyni Hanu, která si do nového manželství přivedla dvě děti.

:. Michal Mravecfoto: TV Prima

Michal se s Hanou seznámil v době, kdy již byla těhotná. Děti si ale osvojí a dá jim i své příjmení. V prvních chvílích to vypadalo, že je Michal Mravec muž s křehkou duší. Sám si o sobě navíc myslí, že je citlivý. Rozhodně to ovšem není nějaká citlivka. Na otázku, zda by uměl zabít člověka holýma rukama, odpověděl kladně. „Naučil jsem se to na vojně, takže ano,“ přiznal.

Netajil se tím, že v dřívější době provolával rasistická hesla, ale zároveň dodal, že už je toto období za ním. Nyní už například i nakupuje ve vietnamských tržnicích, což by pro něj bylo dříve zjevně nemyslitelné. Vzhledem k tomu, že má výcvik zásahových jednotek, nedělá mu problém jíst hmyz či pít vodu z kaluže, není to rozhodně nějaký zženštilý typ. To, jestli někdy dříve hajloval, se dozvíme už v příštím díle.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám