Hlavní obsah

VIDEO: Batulková se ve StarDance stala z outsiderky miláčkem diváků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jestli se někdo mezi mužskými tanečníky na StarDance označuje za netalentovaného, je to Jaromír Bosák. Ženskou obdobou je podle vlastního názoru herečka Dana Batulková. Jak sama říká, když byla mladší, utekla i z tanečních. Dnes je však situace jiná a ona je ráda, že do StarDance zavítala.

Článek

Batulková tvrdí, že tak velký úspěch nečekala. Se svým mladým tanečním partnerem Janem Onderem patří mezi nejúspěšnější páry a vypadá to, že by se mohli v soutěži ještě nějaký týden udržet. Jak ale sami dobře vědí, diváci jsou nevyzpytatelní a oni musí odvést každý víkend maximum.

Jan Onder je perfekcionista a maximalista v jednom. Má jen ty nejvyšší cíle, v tancování by chtěl vyhrát mistrovství světa a na jeho výuce Dany se to projevuje. Nasadil tvrdý režim a výsledky se dostavily více než rychle.

Danu už viditelně tanec baví stejně jako porážení mladších kolegyň. Zda se jí to povede i precizně zatancovanou sambou, se dozvíme už o tomto víkendu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám