Hlavní obsah

Nic než pravda: policista dal své přítelkyni ve studiu těžkou sodu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jednačtyřicetiletý Miloslav Peterka je policista ve středním věku, který zřejmě pocítil volání přírody a po smrti své první manželky zabrouzdal po internetových seznamkách a našel si o dvacet let mladší přítelkyni Janu. Jeho image však rozhodně není příliš mladistvá, a tak s trochou nadsázky působí jako dědeček s vnučkou či nejméně otec s dcerou. Dívka si s ním navíc ve studiu užila opravdu krušné chvilky.

Článek

To, že policisté neměří každému stejným metrem není žádná novinka a policista Miloslav Peterka potvrdil, že to tak je. Přiznal, že je shovívavější k přestupkům, které udělá ženské pohlaví než k těm mužským. Uznal také, že se stává, že když dopravní policisté zastaví nějakého dalšího policistu, tak ho mnohdy pustí bez trestu.

Peterka neměl lehký život. Ještě před narozením se mu těžce zranil otec a při nehodě s tramvají přišel o obě spodní končetiny a jednu ruku. Jeho matka se o něj však dokázala postarat a pečovala o něj až do jeho smrti. Matka byla vždy velmi pečlivá a on byl jako v bavlnce. Proto něco takového očekává i od své životní partnerky.

Přítelkyně žije ve stínu bývalé družky

Miloslav je rozvedený otec tří vlastních a jednoho nevlastního dítěte. Své syny z prvního manželství občas navštěvuje. Ve studiu přiznal, že tomu tak v minulosti ne vždy bylo, a to kvůli další partnerce Ingrid, se kterou měl dceru Dianu, a která si jakýkoliv jeho vztah s bývalou rodinou nepřála. Ingrid před pár lety zemřela a on zůstal s malou dcerou sám.

V současnosti žije Miloslav s o 20 let mladší družkou Janou, která ho doprovodila i do studia. Jana byla v době jejich seznámení těhotná a nyní tedy společně vychovávají i její dceru Natálku. Velké slovo má v rodině i Miloslavova matka, která na výběr jeho partnerek stále pečlivě dohlíží. Od začátku není těžké poznat, že Jana žije ve stínu Miloslavovy předchozí družky Ingrid a je bohužel stále jen taková náhražka, která zajišťuje chod domácnosti.

Nejraději by se propadla

Otázky padaly tentokrát tvrdé a Miloslavovy odpovědi byly ještě tvrdší. Přinejmenším tedy pro přítelkyni Janu. Na otázku, zda se mu líbila, když ji poprvé uviděl, totiž odpověděl záporně. Ale to ještě nebylo všechno. Hned v další otázce, odpověděl kladně na otázku, že už se někdy styděl za Janin vzhled. V těchto chvílích by se Jana zjevně nejraději nacházela stovky kilometrů od televizního studia.

Miloslav působil chvílemi až komicky. Oblečen nikterak módně a výrazně, stěžoval si na to, že jeho mladá přítelkyně nechodí dostatečně módně oblékaná a že o sebe dostatečně nepečuje. Na to, že doma pečuje o dvě děti a módní oblečení není zadarmo, asi zapomněl. Také mu to dal moderátor Petr Šiška pořádně najevo a přiměl Miloslava slíbit, že Janě koupí, co bude chtít.

Matka do domova důchodců

Nejtvrdší rána však byla pro Janu ale jednoznačná. Miloslav totiž přiznal, že svou bývalou manželku Ingrid miloval více, než miloval ji. Pro jednoho člověka strašná odpověď, pro statisíce diváků skvělá adrenalinová podívaná.

Když pak vypadl na otázce, zda někdy uvažoval o tom, že dá svou matku do domova důchodců, měla to být rána pro dalšího člověka. Matka to však vzala klidně, nevěřila tomu, že by to tak skutečně bylo. Když mu začala nahlas ve studiu říkat, že mu věří, že to tak není, tak se ukázal jako pravý policista a okamžitě ji umlčel. Avšak přiznejme si, kolik existuje v životě věcí, nad kterými jsme aspoň setinu vteřiny nepřemýšleli? Jen velmi málo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám