Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Pirate Fishing – netradiční rybolov

Novinky, Radovan Blažek

Tu a tam se ze zpráv dozvídáme o tom, jak průmyslový výlov poškozuje životní prostředí v mořích. Tato hra ukazuje jeden z nejextrémnějších případů. Jen pro otrlé!

Článek

Lovit ryby na prut je dobré leda tak pro zábavu a tahat za lodí sítě zase není moc velká legrace. Ta nastane až v okamžiku, kdy začnete do vody házet výbušniny nebo pouštět elektrický proud. Pravda, je to nelegální, ale efektní a mnohdy i efektivní. A co teprve, když se budete snažit ryby lovit pomocí motorového oleje jako v případě této hry.

:. Pirate Fishing

Stačí jen plout na loďce a ve chvíli, kdy se pod vámi zjeví hejno, začít vypouštět. Nutno podotknout, že i přes značnou jednoduchost grafiky je pohled na míchání obou kapalin dosti zajímavý zážitek, stejně tak jako pozorovat chování ryb, když zjistí, že jim takzvaně teče do bot.

:. Pirate Fishing

Ve vši upřímnosti nemůžeme mluvit ani o hře, protože s ní vydržíte sotva pár minut. Avšak těch pár minut se rozhodně nudit nebudete.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Axiebal 7 - koulela se kulička

I když her, ve kterých máte ovládat neposednou kuličku, existuje spousta, pokud se spojí nápaditý design úrovní s dobrou hratelností, není důvod nepodlehnout...

Výběr článků

Načítám