Hlavní obsah

Série zvířecích mutací pokračuje, kocour Yoda má čtyři uši

Novinky, jky, Novinky, Sky News

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHICAGO

Senioři Valerie a Ted Rockovi si před dvěma roky odnesli koťátko z jednoho chicagského baru, když o něj nikdo nejevil zájem a bylo ve zbědovaném stavu. Pár se ho tedy ujal a nyní se může pyšnit kuriózním miláčkem, který má čtyři uši.

Článek

Rockovým zemřela kočka krátce před tím, než si malé kotě osvojili, a tak byli rádi, že doma nebude prázdno. Kocoura, který se jmenuje Yoda, však teď musejí ukrývat. Se svými čtyřmi "sluchy" je totiž unikátem, který by chtěl skoro každý.

Narozdíl od svého jmenovce z Hvězdných válek však nemá kocour Yoda žádné speciální schopnosti, nemá dokonce ani speciální sluch. Dvě z jeho uší jsou totiž vlastně jen kožními výrůstky, které jsou nefunkční, a tak se tamější myši nemusejí bát nepřemožitelného kocoura, který by nic nepřeslechl.

Zvířecích mutací se v poslední době objevilo opravdu mnoho, na Floridě se narodilo kotě s šesti nohama, v Itálii způsobila poprask srnka s rohem uprostřed hlavy, která vypadala jako mýtický jednorožec a v Číně se pak narodilo prase s opičí hlavou. Před necelým rokem se pak na Novém Zélandu narodilo sedminohé jehně.

Reklama

Výběr článků

Načítám