Hlavní obsah

VIDEO: V USA natočili krvežíznivého tvora považovaného za legendu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CUERO
Aktualizováno

V americkém Texasu natočili policisté z auta při pravidelné kontrole oblasti tvora, který se podobá legendárnímu zvířeti zvanému chupacabra. Nikdo vlastně nedokáže říci, zda tento tvor existuje, nikdy totiž nebyl chycen živý. Doposud byla nalezena pouze mrtvola, která se tomuto tvoru připisuje. Zvíře by se údajně mělo živit krví z domácích a chovných zvířat.

Článek

Policista Brandon Reidel byl na pravidelné obchůzce se svým kolegou, když zahlédli něco, co nedokázali popsat. Pro případ, že by jim někdo nechtěl věřit, okamžitě zapnuli kameru ve svém automobilu a zachytili na záběrech něco, co mnoha lidem jasně připomíná nepolapitelného tvora chupacabru.

Legendární chupacabra by měla vycházet ven ze svých úkrytů pouze v noci, o to je podivnější video, které policisté natočili za bílého dne.

:. Chupacabra je v mnoha legendách znázorňován jako krvežíznivá bestie.foto: Profimedia

"Nejdřív jsme nevěděli, co to je, vypadalo to trochu jako kojot, ale když jsme na to stvoření přiblížili záběr, tak bylo jasné, že to kojot není," řekl jeden z policistů.

Zadní končetiny delší než přední

Stvoření je bez chlupů, má velmi dlouhý čenich a kratší přední končetiny než zadní, což přesně odpovídá popisu tvora opředeného mnoha legendami. "Prostě to nevypadá jako normální kojot, pes či něco podobného," řekl Reidel.

Přesto, že nebyl v Cueru ve státě Texas nebyl nikdy žádný oficiální objev učiněn, město tvrdí, že je vskutku domovem tohoto tvora a že je místním maskotem. Šerif uvedl, že by si přál navázat spolupráci s důvěryhodnými vědci, aby se podařilo co nejrychleji celou záhadu vyřešit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám