Hlavní obsah

OBRAZEM: Kamión se v centru Prahy nevešel pod most a začal hořet

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dramatická situace se odehrála v úterý ráno v Bělehradské ulici v Praze. Řidič kamiónu podcenil výšku železničního mostu a pokusil se nízkým podjezdem projet. To se mu nepodařilo a auto začalo hořet od poškozené tramvajové troleje. Nikdo nebyl zraněn, provoz tramvají v centru metropole se na mnoho hodin zkomplikoval.

Článek

Vše se stalo po sedmé hodině ráno. Řidič nerespektoval značku upozorňující na maximální možnou výšku projíždějícího vozidla a vjel pod jeden z viaduktů.

Hasiči po příjezdu k hořícímu nákladnímu vozu.

„Vlivem elektrického napětí vznikl požár přepravovaných věcí, který museli lokalizovat přivolaní hasiči,“ řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Hasiči dohašují okolí místa požáru.

Bělehradská ulice je od rána neprůjezdná nejen pro tramvaje, ale i automobily, což způsobuje velké dopravní komplikace v centru města. Provoz ihned po události začali korigovat dopravní policisté. Těm se v rámci prováděného odklonu podařilo zadržet řidiče, který před jízdou pil alkohol,“ doplnil Hulan.

Vykládání zničeného nákladu.

Provz byl obnoven po páté hodině odpoledne. Řidič nákladního vozu je v současné době podezřelý z trestného činu poškozování cizí věci.

Technici opravují poškozené troleje na tramvajové trati.

Reklama

Výběr článků

Načítám