Hlavní obsah

Otec Jennifer Lopezové potvrdil, že jeho dcera čeká dvojčata

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová čeká dvojčata. Informaci, o níž se už nějakou dobu spekulovalo v zákulisí showbyznysu, potvrdil médiím její otec David Lopez.

Článek

"Ano, jsou to dvojčata," řekl budoucí dědeček v zábavném pořadu americké televize vysílající ve španělštině Escándalo TV. Podle něj dvojčata v jeho rodině nejsou ničím neobvyklým. "Moje sestra má také dvojčata, takže je to dědičná záležitost," řekl Lopez.

Jeho osmatřicetiletá dcera už léta toužila stát se matkou, a tak je na ni náležitě hrdý. Pro svá vnoučata má už dokonce Lopez nakoupené dárky. "V Portoriku se dávají malým dětem náramky z azabache (černý kámen), které je mají chránit přes zlými silami," řekl otec zpěvačky s portorickými kořeny.

Lopezová potvrdila spekulace o tom, že je těhotná, loni v listopadu. Neprozradila ale, kdy by měla porodit. Dvojčata čeká se svým třetím manželem, zpěvákem Markem Anthonym.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám