Hlavní obsah

Facelift Mitsubishi Galant v USA

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tohle auto se nenabízí v Evropě, ale přesto je zde o jeho budoucnost velký zájem. Mnoho řidičů totiž model Mitsubishi Galant někdy vlastnilo. To v USA je stále v prodeji a pro nový rok přichází v upravené faceliftované verzi.

Článek

Popravdě řečeno, ani se moc nedivíme, vždyť vzhled tohoto auta byl už dost žalostný. Američané si jej sice kupovali, ale ne proto, že by byl krásný. Mitsubishi tak přistoupilo ke kroku, kdy jej trochu více upravilo na americký způsob.

Vůz dostal novou přední masku, nárazník, zadní světla, víko zavazadelníku a zrcátka. Také v interiéru je několik změn. Ale ty nejsou tak podstatné.

:. Faceliftovaný Mitsubishi Galant

Mitsubishi Galant se prodává v USA se čtyřválci (2,0 a 2,4 l), které dostanou nově ve standardu automatickou čtyřstupňovou převodovku, šestiválce (3,8 l) pak budou mít o jeden převod navíc.

V USA se Galant dnes prodává od 20 649 dolarů, což je v přepočtu 361 357 korun. Podle neoficiálních informací by se cena neměla po faceliftu zvýšit.

:. Takhle vypadá Mitsubishi Galant před faceliftem.

Na závěr článku se vás ptáme, jestli si myslíte, že by se Mitsubishi Galant měl znovu prodávat v Evropě? Na tuto otázku můžete buď hlasovat v anketě, nebo se vyjádřit v diskuzích.

Anketa

Měl by se Mitsubishi Galant prodávat v Evropě?
Zcela určitě
23,9 %
Ano, ale jen za lepší cenu než naposledy
53,1 %
Nevím
2,7 %
Ne, nestojí to za to
20,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 490 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám