Hlavní obsah

Nábytková stěna moderně

Novinky, rai

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud si právě potřebujete pořídit jídelní či kuchyňský stůl, komodu či skleník, sáhněte po moderním designu z klasického materiálu. Mohutným nábytkovým sestavám na nějaký čas odzvonilo, nosí se jednoduché geometrické tvary odlehčené prosklenými plochami.

Článek

Ty už nemusí být nutně čiré,ale "in" jsou pískovaná či matná skla. Stolky jsou podle nábytkářských trendů většinou vyrobeny v kombinaci masivu (tedy dřeva v celé jeho síle) a prvků z přírodní dýhy.

Co se barevného provedení týče, žádané jsou kromě přírodního vzhledu i odstíny tmavohnědé, světlehnědé, v kurzu je klasická třešeň či calvados.

Některé typy stolků (TV či servírovací) mohou být pro větší komfort opatřeny nábytkovými otočnými kolečky. Největší poptávka je po společenských stolcích doplněných spodní odkládací policí - buď odýhovanou, nebo skleněnou z tvrzeného skla.

Solitérní kusy jako skleníky či komody se zas začínají vracet do módy. Prvně jmenované slouží zejména na sbírky dekorativních kousků např. sošek, ale dát do nich můžete vlastně cokoli vás napadne. Skleníky mohou být jedno i dvoudvéřové. Komody si můžete pořídit buďto se šuplíky (nejčastěji se třemi či šesti), nebo klasické dvoudveřové.

Reklama

Související témata:

Související články

Působivý design v koupelně

K nejfrekventovanějším místům v bytě patří koupelna. Abychom se i tady cítili dobře, promyslíme do posledního detailu její vybavení. Pokud skloubíme hygienické...

Zahradní nábytek pro děti

Děti potřebují spoustu pohybu, který jim ve venkovním prostředí jde k duhu. Pokud jste majiteli zahrady, pak možná uvažujete o pořízení pískoviště, zahradního...

Aluminiová záře na zahradě

Zahradní nábytek z kovových materiálů má řadu výhod. Jeho značná odolnost bývá spojená s elegantním designem. Kov se také velmi dobře kombinuje s ostatními...

Výběr článků

Načítám