Hlavní obsah

Pláže s nejkrásnějšími holkami na světě: Vydejte se do Brazílie nebo Španělska

Tady úpal z toho, že byste usnuli na slunci, neriskujete. Zdejší krásky vám totiž nedají spát! Vydejte se s námi na nádherné pláže, jejichž bohatstvím ale nejsou jen bílý písek a průzračná voda, ale i krasavice, které se na nich sluní! Vydejte se s námi na pláže s nejkrásnějšími dívkami. Leží v Austrálii, Brazílii, ale i ve Španělsku!

Foto: www.bigstockphoto.com

Na brazilských plážích Ipanema a Copacabana se to podobnými krasavicemi jen hemží.

Článek

„Nezapomeňte si sluneční brýle! To aby vám nevypadly oči z důlků,“ s úsměvem doporučují místní. Po horkém písku se tady promenádují exotické mulatky, ale i vnadné blondýnky. Některé pláže jsou opálených krasavic plné. Víte které?

Bondi Beach – nejkrásnější pláž s kráskami

Nádherné dívky v bikinách se procházejí třeba na australské Bondi Beach, jedné z nejkrásnějších pláží světa. Svého věhlasu dosáhla mimo jiné právě proto, že bílý písek není zdaleka to jediné, co zde většina cizinců obdivuje. Jde o nejoblíbenější pláž v Sydney, takže velkého soukromí se tady nedočkáte – procento kolemjdoucích krásek se ovšem prudce zvyšuje.

Foto: www.bigstockphoto.com

Australská Bondi Beach je jednou z nejkrásnějších pláží planety. Divíte se?

Docela jiná dobrodružství vás čekají v exotickém Thajsku. Z hlediska koncentrace sexy holek je často zmiňována pláž na ostrově Phi Phi – ta, kde se točil slavný film „Pláž“ s Leonardem DiCapriem. A právě sem míří tisíce fanynek tohoto hollywoodského herce. Okolní prales hučí stovkami cizokrajných zvuků, moře omývá bílé břehy a vy můžete ze soukromého bungalovu podnikat odvážné lovecké výpravy.

Foto: www.bigstockphoto.com

Krásné dívky potkáte na plážích celého světa. Ale třeba v Austrálii nebo Brazílii je jejich koncentrace ještě vyšší.

Barcelonetta přeje opalování „nahoře bez“

Zatímco v Thajsku by se mohla slečna bez horního dílu plavek dostat i do vězení, na plážích Barcelony ve Španělsku si vyslouží maximálně pochvalné hvízdání. Opalování „nahoře bez“ je pro Španělsko příznačné a na plážích kolem Barcelony (například na slavné Barcelonettě) se to krásnými dívkami s minimalistickým vztahem k oblečení doslova hemží. Dejte si ale pozor na případnou konverzaci – dívat se tady dámě do očí je mnohdy nadlidský výkon.

Foto: www.bigstockphoto.com

Na pláži Barcelonetta letí opalování nahoře bez - a proslavilo ji to nejen po Evropě.

Ipanema znamená „nebezpečná pláž”

Jen pro odvážné jsou brazilské pláže. Slavné Copacabaně šlape na paty klidnější pláž Ipanema – na obou plážích není nouze o nevinné vodní hrátky koček v bikinách, opalující se modelky v posledních hitech plavkové sezóny, a hlavně – o tanga. Právě tenhle typ plavek má svůj původ právě na Ipanemě – ne náhodou znamená jméno Ipanema „Nebezpečná pláž“.

Foto: www.bigstockphoto.com

V době konání slavného karnevalu se Brazílie proměňuje v ráj samby a sexu. Krásné ženy tu ale potkáte po celý rok.

O nic bezpečněji to ale nevypadá ani na floridské South Beach v Miami. Pláž, kde se ročně nafotí milióny módních fotek, je domácím hřištěm tisíců modelek, které právě v Miami pracují. Po plážích se tady procházejí celebrity, točí se tady filmy i reklamy a žije to tu celou noc. Dovolená na South Beach patří k tomu nejlepšímu, co můžete svým očím dopřát.

  • Skryté plážové ráje bez turistů: Podívejte se tam, kde není hlava na hlavě
Foto: www.bigstockphoto.com

I surfařky jsou kočky! Jen to na plážích pro surfaře není moc na plavání pro začátečníky.

Jen pro dospělé: resorty pro nevázané dobrodružství

Pokud vám oční kochání nestačí, zauvažujte o některém z tzv. dospěláckých resortů. Najdete je třeba na Jamajce, v Mexiku, na Dominikánské republice nebo na Kanárech a v Řecku. O co jde? V těchto resortech se obvykle chodí bez oblečení, jsou tady k dispozici nejrůznější druhy služeb jako erotické masáže, a co je nejdůležitější – většina lidí sem jede s jediným záměrem – užít si!

Inzertní sdělení: Vydejte se na nejvíce sexy pláže!

Cestovní kancelář ESO travel, specialista na Asii, Severní, Jižní a Střední Ameriku, Tichomoří a Afriku vybírá z nabídky pobytových zájezdů:

Vyberte si některý z Exclusive zájezdů do Španělska. Ty nejlepší hotely a špičkové služby:

Luxus si s námi můžete užít i v Řecku nebo v Itálii. Přesvědčíme vás, že i v Evropě si můžete užít nepředstavitelný luxus!

Vydejte se na jednu z nejkrásnějších pláží světa - Bondi Beach - která leží v jednom z nejkrásnějších měst planety, v Sydney.

Vybrali jsme pro vás kvalitní a prověřené hotely, zajistíme pro vás pohodlnou cestu. Program je na vás - ale Bondi Beach rozhodně nevynechejte!

Čtěte dále, aktuálně vyšlo:

Přečtěte si také o přehradě Hoover Dam, o 5 největších zajímavostech Číny nebo o nádherné Aljašce. Přehled všech článků najdete na hlavní stránce rubriky

Autor: Viola Kratochvílová & Tomáš Cikán

Anketa

Dáváte přednost pláži, nebo hotelovému bazénu?
Jednoznačně pláži!
84,7 %
Spíše bazénu.
4,7 %
Střídám to.
10,6 %
Celkem hlasovalo 2721 čtenářů.

Pro plážové fanatiky:

Je pláž tím místem, kdy byste chtěli strávit zbytek života? Pak pro vás máme několik témat, které byste rozhodně měli prostudovat!

Ostrovy na prodej

Víte, že koupit si ostrov vyjde zhruba stejně draho jako koupit si byt v Praze? Samozřejmě záleží na lokalitě – karibské ostrůvky nebo perly ve Středozemním moři cenově odpovídají spíš celým pražským čtvrtím. Více se o ostrovech na prodej dočtete v článku Kupte si vlastní ostrov, někdy je levnější než byt v Praze

Plážové party

Jak se vybavit na plážovou party a kam vyrazit za těmi nejlepšími? Přemýšlet byste měli o výletu do Thajska nebo na party ostrov Ibiza, pořádnou porci zábavy ale nabízejí i ryze exotické destinace jako Kuba, Mexiko nebo Brazílie. Podrobnosti hledejte v článku Kam za divokými party a nočním životem? Poradíme vám ta nejlepší místa

Nejkrásnější pláže

Asi nikdy se nepodaří s konečnou platností určit, která pláž je ta opravdu nejkrásnější. Kdybychom ale měli tuhle cenu udělit co nejobjektivněji, velkou šanci by měla Dominikánská republika. Právě její pláže totiž UNESCO zvolilo za ty nejkrásnější. Zárukou čistoty pláže je potom takzvaná Modrá vlajka. 

Související články

Výběr článků

Načítám